previous arrow
next arrow
Slider
de Citadel of dwangburcht van Alva

Mindscape3D maakt 3D reconstructie van de Citadel of dwangburcht van Alva: het grootste verborgen monument van Antwerpen!

Konhef vzw ontdekte een stuk van de buitenmuur van het voormalige Zuidkasteel uit de 16de eeuw in hun kelder. Deze citadel was gelegen in Antwerpen-Zuid en zit verborgen van onder het KMSKA tot aan de kantoren van Konhef.
Wij maakten een 3D reconstructie en de maquette is geprint door Materialise. We willen Vincent Deckers en Gertjan Brienen bedanken voor de fijne samenwerking.

De maquette is te bezichtigen met de archeologiedagen in de expositieruimtes van Konhef, Gijzelaarsstraat 9-11 te Antwerpen. Meer info

3D Modelling

VR & AR Development

Serious Games

3D Print

Application Development

Multiple Platforms

3D Modelling & Design

Mindscape3D heeft reeds jarenlange ervaring met het aanmaken van 3D modellen voor zeer uiteenlopende toepassingen.  Van low-poly content voor realtime games tot het uitwerken van printbare objecten, voor iedere toepassing hebben we een uitgewerkte workflow.  Mindscape3D ontwerpt en maakt 3D modellen op maat.

VR & AR Development

Virtual Reality en Augmented Reality breken stilaan door in het dagelijks gebruik.  Van low-end VR gebaseerd op smartphones tot high-end oplossingen, voor iedere setup kunnen we uw idee uitwerken.  Hulp nodig bij de hardware setup?  Ook hier kunnen wij u begeleiden en advies verlenen.

Serious Games

Wenst u spelenderwijs uw merk onder de aandacht te brengen?  Of heeft u nood aan een aanlokkelijk educatief platform?  Mindscape3D heeft ruime ervaring in het uitwerken van Serious Games voor allerhande doeleinden.  Van museum applicaties voor jongeren tot gamification van leerstof, Mindscape3D brengt de fun in functioneel ...

3D Print

3D printing maakt de productie van objecten voor iedereen toegankelijk.  Prototyping, business gifts, reconstructies voor musea of gewoon een leuk gadget, Mindscape3D heeft ruime ervaring in het uitwerken van printklare objecten.  Voor kleine oplagen hebben we in-huis printers, voor het grotere werk werken we met experten zoals Materialise.

Application Design

Interactiviteit is niets zonder code.  Mindscape3D heeft de expertise in huis om projecten klaar te stomen voor vele platforms, of het nu gaat over WebGL, HTML5, games of een applicatie om uw workflow te vereenvoudigen.