slide1
slide2
slide3
Screenshot2012-07-16at205157
previous arrow
next arrow
AR van het hypocaustum in Kumtich

Al in 1981 vonden archeologen op landbouwgronden in Kumtich, deelgemeente van Tienen, sporen van een Romeins badhuis.
We ontwikkelde voor de site een unieke 3D app waarmee een virtueel bezoek aan het badgebouw mogelijk is. Via deze app kan je de opbouw van het badgebouw zien, hoe het vloer- en muurverwarmingssysteem werkte en wat haar functie was.

Om de site fysiek te beschermen en het bewustzijn hiervoor te vergroten, plaatste de Vlaamse Landmaatschappij in samenwerking met de partners van de ruilverkaveling Willebringen een landmark. Passanten kunnen de QR code scannen en krijgen zo interactieve info via de 3D app.

Dankzij VLM en Stad Tienen
David Depraetere, Annick Grillet en Tom Debruyne
meer info...

3D Modelling

VR & AR Development

Serious Games

3D Print

Application Development

Multiple Platforms

3D Modelling & Design

Mindscape3D heeft reeds jarenlange ervaring met het aanmaken van 3D modellen voor zeer uiteenlopende toepassingen.  Van low-poly content voor realtime games tot het uitwerken van printbare objecten, voor iedere toepassing hebben we een uitgewerkte workflow.  Mindscape3D ontwerpt en maakt 3D modellen op maat.

VR & AR Development

Virtual Reality en Augmented Reality breken stilaan door in het dagelijks gebruik.  Van low-end VR gebaseerd op smartphones tot high-end oplossingen, voor iedere setup kunnen we uw idee uitwerken.  Hulp nodig bij de hardware setup?  Ook hier kunnen wij u begeleiden en advies verlenen.

Serious Games

Wenst u spelenderwijs uw merk onder de aandacht te brengen?  Of heeft u nood aan een aanlokkelijk educatief platform?  Mindscape3D heeft ruime ervaring in het uitwerken van Serious Games voor allerhande doeleinden.  Van museum applicaties voor jongeren tot gamification van leerstof, Mindscape3D brengt de fun in functioneel ...

3D Print

3D printing maakt de productie van objecten voor iedereen toegankelijk.  Prototyping, business gifts, reconstructies voor musea of gewoon een leuk gadget, Mindscape3D heeft ruime ervaring in het uitwerken van printklare objecten.  Voor kleine oplagen hebben we in-huis printers, voor het grotere werk werken we met experten zoals Materialise.

Application Design

Interactiviteit is niets zonder code.  Mindscape3D heeft de expertise in huis om projecten klaar te stomen voor vele platforms, of het nu gaat over WebGL, HTML5, games of een applicatie om uw workflow te vereenvoudigen.